Characterization of glycosylated flavonoids obtained from enzymatic reaction by matrix free laser desorption ionization mass spectrometry (LDI-MS).
Séverine Boisard
(1)
,
Timothée Brouté
,
Julie Guerry
,
Michaela Skopikova
(1)
,
Ingrid Freuze
(2)
,
Claude Solleux
(3)
,
Corinne Miral
,
Bernard Offmann
(4)
,
Andreas Schinkovitz
(1)
,
Pascal Richomme
(1)
,
David Guilet
(1)
Timothée Brouté
- Fonction : Auteur
Julie Guerry
- Fonction : Auteur
Corinne Miral
- Fonction : Auteur
Andreas Schinkovitz
- Fonction : Auteur
- PersonId : 991938
Pascal Richomme
- Fonction : Auteur
- PersonId : 1167080
- ORCID : 0000-0001-7788-2556
- IdRef : 081099703
David Guilet
- Fonction : Auteur
- PersonId : 178804
- IdHAL : david-guilet
- ORCID : 0000-0003-2828-7755
- IdRef : 089055594